Dom > Vijesti > Sadržaj

Odabir i dizajn polica za supermarket

Jun 19, 2017

Visoka razina police uglavnom staviti manje marke, supermarket Snijeg regionalnih robnih marki robe. Budući da mali proizvođači robnih marki obično nemaju prevelik proračun za stavljanje robe u bolju poziciju. Ove robe općenito odabiru voditelj lokalne trgovine, a ne odbor za odlučivanje u sjedištu supermarketa. Ako imate malu robnu marku povjerenja, otpustite je.

Ali postoje neke posebne robne marke ili etničke hrane, polica za prodaju supermarketa bit će postavljena na višu policu, a cijena nije jeftina, očekujte vjerne kupce bez obzira na to kako kupiti, stoga nemojte posebno razmotriti mjesto robe.

Srednje police, odnosno s vrha prema dolje na drugoj troslojnoj policama, koje se obično smatraju središnjim područjem, stavljaju najprodavanijih proizvoda i drugih glavnih marki. Vruće stavke obično se postavljaju u središte police i ispred razine potrošačke linije vidljivosti.

Kako bi dobili ovu najbolju poziciju, proizvođači ponekad moraju platiti supermarket. Za supermarket, niske cijene robe u ovom području je također neprofitabilna, supermarket police, tako da u osnovi možete vidjeti veću cijenu ili dobit od robe.

Postoje neke srednje robne marke kako bi se zatvorile žarulje svjetla, njihovi proizvođači su spremni platiti novac ovdje, a cijena tih marki bit će znatno niža. Osim toga, Škare supermarketa u stvari, u središnjem području ispod police su obično u mogućnosti pronaći mnogo niže cijene sličnih proizvoda.

Djeca vidljiva visina područje, obično staviti dijete će se svidjeti, ali i dovoljno proizvoda. Ako ne ostavljate dijete kod kuće i ne kupujte, trgovina za kupnju potrošit će u prosjeku 10% do 40% novca. Ako ne trošite novac nerealno, dajte im lizanje, balon, limenki bezalkoholnih pića, plodova Ye Haoa, barem neka budu tihi i kupite stvari.

Dno polica općenito stavlja vlastitu robnu marku, Supermarket Shelving, ne-brand name i velike proizvode za pakiranje. Zbog vlastite robne marke nego tržišnog lidera u istoj vrsti razlikovanja robne marke, cijena je niska, pa su ga mnogi potrošači voljeli. U stvari, mnogi proizvođači marke i robne marke supermarketa isti su. Budući da će potrošači uvijek pronaći načine za pronalaženje ovih jeftinih robnih marki, nije nužno da ih organiziraju.

Dok je veliki paket robe supermarket i Sam klub (Sam's Club) i dobar grad (Costco) takve trgovine da se natječu i pokrenu, na terenu jer su glomazne, Supermarket Shelving drugdje nije prikladan, lukav potrošači Naravno neće propustiti ove cijene konkurentne robe, postoje velike kutije žitarica, velike boce maslinovog ulja, velike ambalaže WC papirnate role i tako dalje.

Supermarketi su u osnovi u upotrebi žarulje rasvjete, jer će žarulja sa žarnom niti proizvoditi poznatu boju, ali energija nije savršeno mjesto pa neki stručnjaci predlažu novu generaciju LED svjetla sa svjetlosnim izvorima. Iako je većina supermarketa trenutno zamijenjena LED svjetiljkama fluorescentnim svjetiljkama kako bi se povećala svjetlost, poboljšala brzina gledanja i kupnje za bolji učinak, ali još uvijek ne može proizvesti prirodno ili poznato boju funkcije, tj. Korištenje smjese fluorescentne prašine, i dodano crveno, poluproizvodni stalak za zeleno, plavo i drugo svjetlo za slanje različitih boja svjetlosti. Kako je svjetlo na policama supermarketa izbor i dizajn?

LED raznolikost boja, to jest, luksuzna, hladna LED svjetiljka, pruža hladan osjećaj i čine sve boje za održavanje primarnih boja i blizu primarnih boja; luksuzna tople LED cijevi, dajući toplom osjećaju, poput fluorescentne svjetiljke, Kako bi se poboljšala boja izvornika, naglašavajući žuto narančasto hlad, smanjiti crveno svjetlo, topla LED svjetiljka, proizvesti topli osjećaj, kao iste svjetlosti, zadržati izvorna svjetiljka, supermarket police svjetlo plava, zelena svjetlost sjene; hladna bijela svjetlost cijevi, proizvodi cool osjećaj, zadržati izvorne boje, Boja objekta, za jačanje žute svjetlosti, smanjujući ulogu crvene svjetlosti i hladno hlad. Gornje dvije lampe trebaju se koristiti za prodajno područje, ako fluorescentna svjetlost u slaboj, povećava efekt crvenog svjetla sa žarnom niti će biti bolja.