Dom > Vijesti > Sadržaj

Škare supermarketa Jednostavna instalacija

Jul 11, 2017

Glavne komponente policama supermarketa su kako slijedi: od stupca, poda, laminata, polica za prodavaonice supermarketa, krova, nosača, nogu, supermarketa, police, pregrada, cjenovne trake i ostalih dijelova. Različiti modeli različitih komponenti, leđa može biti središnji backplane, back net, Supermarket Shelving otvora. Stalak za pranje također sa svjetlosnim kutijama, svjetiljkama, plakate i tako dalje.

Polica supermarketa lijepo dizajnirana, jednostavna za instalaciju, prodavaonica supermarketa je izdržljiva, pogodna za supermarkete, trgovine, trgovine i ostale proizvode za prikazivanje. Opće opterećenje unutar 200KG po sloju. Škare supermarketa U prodavaonicama supermarketa, policama je činila veliku većinu supermarketa, policama supermarketa kako to staviti je posebno važno.

U izboru supermarketa police za odabir vlastite trgovine atmosfere slične polici, Supermarket Polica nije previsoka, ili prekratak, opću visinu od 1,8 metara do 2,2 metara. Polica supermarketa razmaka slojeva ne može biti previsoka, previsoka za niže proizvode, uvelike će otpustiti policu resursa.

Općenito, ulaz u trgovački centar postavio je neke dnevne potrepštine, policu za prodaju supermarketa kao što su šampon, papirnati ručnici i druge uobičajene stvari. Prodavaonice supermarketa Izvoz staviti male komadiće robe, jesti robu. Poput soja umaka i drugih uobičajenih stvari koje treba staviti u lakše pronaći mjesto.

Kada se stavlja po vrsti odvajanja, svježe, povrće, razredno područje, odjeća, kućanski aparati i tako dalje. Dragocjene stvari za korištenje finog izložbenog sajma, kao što su kozmetika, možete staviti na prekrasnoj polici za prikaz. Zaslonski ormarića otvorena svjetla, Supermarket Stalak i staklo je prozirno, to može istaknuti sliku marke proizvoda.

Od online kupovnih podataka, u trećem tromjesečju ove godine, tržište online trgovine u Kini doseglo je više od 2000 milijardi, a supermarketski stalak u usporedbi s tradicionalnom maloprodajnom djelatnošću naizgled je slab. Ranije ove godine, Kina je maloprodajna industrija pojavila oko razvoja raznih vrsta krize. Prodavač supermarketa Dobavljaču da prikuplja visoke kanale naknade uzrokovane povećanjem cijena, kao i problemima kvalitete proizvoda, cijeloj industriji da bi donio bez presedana. Trgovačke marže u supermarketima opada, troškovi poslovanja utječu na porast operativne marže poslovanja s građanstvom, što je utjecalo na supermarketnu industriju, trgovinu supermarketa i na taj način utječe na prodaju polica supermarketa. Trgovina na supermarketima Prema anketi, s online kupovinom da se pridruže natjecanju, može promijeniti trenutni uzorak kineske maloprodajne industrije. Istraživanje pokazuje da je Kina's top 5% od prvih 100 poduzeća pokrenuli online shopping platformu i dobro se bore, gotovo polovica poduzeća moraju provesti online shopping, ali suočavaju s teškom situacijom, Supermarket Shelving 10% poduzeća i dalje je rekao da online shopping Na marginama.