Dom > Vijesti > Sadržaj

Izlog za prikazivanje hrane uglavnom toplo

May 10, 2017

Food Showcase općenito koristi boju ploče visoke gustoće, boju više nego toplo uglavnom, prema stilu proizvoda, s željezom modeliranje okvira i drugih materijala.
Profesionalna proizvodnja raznih Zhangui, mi ćemo se temeljiti na zahtjevima kupaca, prilagođenih, od veličine stranice, dizajn crteža, odobrenje gradnje do završetka prihvaćanja, Food Show Showcase za pružanje one-stop uslugu Glavna djelatnost: trgovački centar showcase proizvodnje , Prodavaonica izloga, izložba nakita, izložba kozmetičkih proizvoda, izložba nakita, izložba odjeće, mali mali kućanski aparati, mobilni izložbeni prostor, ormar za cipele, ormarići za djecu, ormarići, vitrine automobila, vitrinska izložba, Izlozba za posteljinu, izlog od zanatske radinosti, izlog od donjeg rublja, izložba hrane za prehrambenu industriju i druge izloge.
Posao: Anhui, Anqing, Bengbu, Bozhou, Chaohu, Chizhou, Chuzhou, Fuyang, Hefei, Huaibei, Huainan, Huangshan, Lu'an, Ma On Shan, Suzhou, Tongling, Wuhu, Xuancheng.
Dostavljanje vitrine je vrlo važan dio cjelokupne transakcije.
Ako je sam vitrinji materijal sa staklom, transport na velikoj udaljenosti može biti lako lomiti, što je uzrokovalo transportiranje koncerta izazvanih nekih poteškoća, a malo pomutljivo, bit će još problema.
Izložba u transportnom procesu glavnih problema su: deformacija izloga, oštećenje položaja kuta, oštećenje stakla, loma žice i tako dalje! Ako želite spriječiti gore navedenu situaciju, kako biste izbjegli gubitke, vrijedi mnogo napora da to učinite Prvo, jer su neki kupci vrlo usredotočeni na kvalitetu, detalje, vrlo oprezne transakcije, Hong Titanium pokušava omogućiti korisnicima da odaberu Do vrata. Izložbeni prikaz hrane To je također najizravniji način trgovanja, tako da kupci na neki način prepoznaju kvalitetu Hong Titanium.
Prije isporuke, tvornica će se najprije ponovo provjeriti, a zatim obavijestiti kupca, provjeriti prihvaćanje, u pošiljci. Naravno, ako šteta nije ljudska, također smo nakon održavanja prodaje.
Drugo, u Foshan, Guangzhou, kod kupca, obratite se dostavi vrata. Ova metoda je prikladna samo za izložbenu prilagodnu stranicu i izlog za proizvodnju postrojenja, udaljenost nije daleko daleko da odaberete slučaj. Naravno, Hong Titanium će se također temeljiti na broju izložbi, besplatnoj instalaciji od vrata do vrata.
Treće, logistika, domaći kupci dobivaju izbor vitrina, ali i vjerojatnost oštećenja nešto veći od prethodnih dvaju načina, ali i izlog industriji, najčešće korištene metode prijevoza.
Svaka vrsta izloga može izraziti svoj reprezentativni proizvod jezika, što se tiče marketinške strategije promocije proizvoda, izlog je najizravnija informacija o proizvodu za prvi A postupak potrošača. Pokažite izlog za lijepe proizvode, uvijek se može naći, ljudi žele kupiti je samo nekoliko minuta ili čak nekoliko sekundi da odlučite, propustite ovo zlatno vrijeme, kupnja će postupno izblijediti iz svijesti. Izaberite dobar izlog za hranu, u prvom 1 sekundu, tako da klijenti pronađu vaš proizvod, a zatim imaju priliku dopustiti prodavačima i korisnicima da postignu dogovor. Food Showcase učiniti sljedeće točke, moći će vrlo dobre informacije o hrani prenijeti potrošačima.
1, ormarići za hranu trebaju za razliku od sigurnosti hrane
2, ormarići za hranu moraju biti vrlo vidljivi, pokazati hranu u svim smjerovima, lijepa i izdržljiva.
3, ormarići za hranu trebaju napraviti jasno područje prikaza, tako da se zaslon hrane stavlja u red, tako da kupci na prvi pogled odaberu.
4, ormarići za hranu trebaju stabilnost svjetla, nisku toplinu, uštedu električne energije i smanjenje oštećenja izloženosti hrani.
5, namještaj za hranu treba zaštititi okoliš, dovoljno glatke tvrdoće kako bi se održao potpuno novi ormarić kako bi se osiguralo da učinak eksponata