Dom > Vijesti > Sadržaj

Paralelni zaslon za prikazivanje hrane

Jun 05, 2017

Predstavljanje izložaka za hranu Prvo, oni bi trebali biti postavljeni paralelno kada se hrana stavi, ako se različita klasifikacija može poduzeti okomito za prikaz. Prikaz robe, razvrstavanje i klasifikacija trebaju biti vertikalne linije između jasnih robe iz Showa iz hrane i robe moraju biti jednake i uredne, piletina i piletina u liniji, svinje i svinje, goveda i goveda i tako dalje, druga osnova Ova analogija treba biti jasno podijeljena, tako lako upravljiva, pogodna za kupce da kupuju. Ako izlog ima dvije etaže, možemo postaviti male količine kuhane hrane u gornji sloj, a višekomponentni dio može se postaviti na donji kat.

Zatim postoji vitrina za meso, sve hrane trebaju slijediti prvi napredak iz načela problema, a općenito možemo podijeliti hranu u vruću hranu i ne hot food dvije kategorije. Drugo, prema maloj klasifikaciji vruće hrane je podijeljen na roštilja, pržene, halogene, pržene, steamed klase, Food Show Showcase vruće hladno hrane kategoriji; Kruh je podijeljen na kruh, zapadnu tijesto, tijesto, kolače i kolače. Zaslon mora biti klasificiran prema velikoj kategoriji, maloj kategoriji, Food Show Showcase, sličnom proizvodu koji se prikazuje na nekom području i jasno je označen.


Obratite pažnju na udovoljavanje prvom načinu rada, garažu na prednjem kraju crte, novim proizvodima koji su smješteni iznutra i postavljeni u uredan i uredan. Istodobno, također možemo prema karakteristikama kuhanih prehrambenih proizvoda i sezonskim promjenama, tako da prikazivanje robe također dođe do određene promjene, normalne prodaje dobre robe, Food Show Showcase treba dati povećanje površine zaslona, Poboljšati prodaju.


Za promotivne predmete, vijesti zaslona trebaju se povećati, Show za hranu pokazuju osjećaj količine i lokacije. Posebnost, sezonska roba prikazati također povećati, Food Show Showcase, kao što su Qingming Festival pečena svinja, Zmajeva čamac Festival Zongzi, sredinom jeseni mjesec kolači i tako dalje, ostala roba mora se temeljiti na veličini prodaje kako bi se utvrdilo područje prikaza ,


Znači, zamrzivač za ormar za meso sugerirao je da neki operativni deli vlasnici mogu koristiti gore opisane metode za obavljanje pravilnog prikaza hrane u deli showcase, mislim da ove metode također mogu pomoći da poboljšate prodaju hrane.