Dom > Vijesti > Sadržaj

Prikazivanje sajma za hranu uredno

Jul 24, 2017

Prije svega, Show za prehrambene proizvode kada se stavljaju u hranu treba postaviti paralelno, ako je drugačija klasifikacija, onda možete uzeti okomiti zaslon. Kada se roba prikaže, prikazivanje hrane Prikaz razvrstavanja i razvrstavanja treba biti jasan između okomitih crta, roba i roba moraju biti uredno između piletine i piletine u liniji, svinja i svinja, Drugi na temelju takvog guranja, trebao bi jasno dijeliti, tako lako upravljati, kako bi olakšao kupovinu. Ako vitrina ima dva sloja, možemo staviti malu količinu kuhane hrane smještenu u gornji, višekomponentni zaslon za prikazivanje hrane može se postaviti u donji dio.

A onda bi svaka hrana trebala slijediti načelo prvog u prvom izlasku, a općenito možemo podijeliti hranu u vruću i neprijanu hranu u dvije kategorije. Izlog za jelo na hrani Slijedi mala kategorija vruće hrane podijeljena na pečeni, prženi, halogeni, prženi, hlađeni klasi; Hladna jela bez topline; Kruh je podijeljen na kruh, kineske i zapadne točke, West Point, kolač, tijesto. Zaslon bi trebao biti razvrstan po velikoj klasifikaciji, Food Show Showcase maloj klasi, Food Show Showa istu vrstu pojedinačnog prikaza proizvoda u regiji i jasno označena.

Obratite pažnju na pridržavanje načela prve isporuke, stavite staru robu ispred reda, novu robu iznutra i uredno i uredno. Istodobno možemo također prema karakteristikama kuhane hrane i sezonskim promjenama, tako da prikazivanje robe također ima neke promjene, normalna prodaja dobre robe, trebala bi se dati povećanje površine zaslona, povećati prodaju ,

Za promotivne artikle trebao bi se povećati prikaz biltena, Prikazivanje hrane Prikazati osjećaj volumena i očigledno mjesto. Posebno sezonsko prikazivanje robe također treba povećati, kao što su Ching Ming Festival svinjetina za roštiljanje, gljive Dragon Boat Festivala, mjesečeve kolače i tako dalje, Food Show Showcase. Ostala roba trebala bi se temeljiti na veličini prodaje kako bi odredio područje prikaza.

Preporuča se da neki od operatera pohranjenih prehrambenih dućana mogu koristiti gore opisane načine kako pravilno staviti zaslon hrane u problematiku hrane, Food Show Showcase. Vjerujem da ove metode također mogu učinkovito pomoći u poboljšanju hrane Prodaja

Kada kupujete sladoled, tri elementa koje treba uzeti u obzir: temperaturu radne okoline u vitrinu, ormari za prikaz. Konfiguracije vrhunskih strojeva (kao što su kompresori, motori, kondenzatori Show Showcase hrane itd.) Osiguravaju stroj trajan. Temperatura okoline je također važan čimbenik ako se trgovina nalazi na višoj temperaturi okoline. Odabir ormara s visokim temperaturama.

Izlog se koristi za spremanje zaslona sladoleda, kao što je talijanski sladoled, Show za namirnice za hranu, temperatura skladištenja je između -16 i -18 stupnjeva, tada moramo odabrati vitrinu kako bismo zadovoljili zahtjeve, a da pritom zadržimo okus sladoleda ,

Kabinet zaslona treba omogućiti kupcu da jasno vidi sladoled pohranjen u njoj. U isto vrijeme sladoled za kabinete biti lijepa i nova, Food Show Showcase potrebno je predstaviti dizajn zahtjeve. Veličina ormara zaslona ovisi o području trgovine, uzimajući u obzir sklad s okolnom hranom.

Zaslonski ormarići trebaju dugotrajnu operaciju, pokazalo se da je energetska efikasnost postao jedan od čimbenika koji utječu na vitrinu.