Dom > Vijesti > Sadržaj

Prikazivanje hrane Prikaz jezika proizvoda

May 15, 2017

Svaka vrsta izložbenog prostora može izraziti svoje proizvode na jeziku, ormarima za prikazivanje hrane ljudima da prenose jezik, ne manje od marketinške strategije za oglašavanje proizvoda, izlog je najizravniji proizvodni podatak koji prenosi potrošačima prvi Postupak prikazivanja hrane. Izložite se lijepim proizvodima, uvijek se može pronaći jedno oko, želja za kupnjom ljudi je samo nekoliko minuta, pa čak i nekoliko sekundi, odlučite se, nemojte propustiti ovo vrijeme, kupnja će postupno izblijediti svijest. Izlog za prikazivanje hrane Izaberite dobru izložbu s hranom, u prvih 1 sekunde, neka korisnici otkriju vaš proizvod, a zatim može prikazati prikazivanje hrane na prikazivačkoj mreži prilika da pusti trgovca i klijenta da postignu dogovor. Food Showcase kako bi učinili sljedeće, dobro je prenijeti informacije o hrani potrošačima.

1, ormarići za hranu trebaju prevlačiti sigurnost hrane

2, ormari za prikazivanje hrane moraju biti snažni, Food Show Display može prikazati cijeli niz hrane, lijep i izdržljiv.

3, ormarići za hranu trebaju napraviti izložbeni prostor kako bi se podijelili jasno, neka jela prikazuju uredno, neka kupac izbor na prvi pogled.

4, ormarići za hranu trebaju biti stabilna rasvjeta, slaba hrana Show Showcase groznica, uštedjeti energiju i smanjiti štetu izloženosti hrani.

5, boja za raspršivanje kabineta za hranu treba zaštitu okoliša, glatku tvrdoću dovoljnu da zadrži ormarić novog stupnja, kako bi se osiguralo djelovanje eksponata

Ako je ormar samog materijala materijal sa staklom, transport na daljinskom prijevozu može se lako slomiti, a to će vam pokazati da je transport izazvao određene poteškoće, a malo pomutljiv, pojavit će se više problema.

Izložba u transportnom procesu glavnih problema su: deformacija izloga, oštećenje uglova, lomljenog stakla, lomljenje žice i tako dalje! Ako želite spriječiti gore navedenu situaciju u Food Show Showcase, izbjegavajte gubitak, vrijedno je mnogo pažnje obaviti ovaj posao.

Prvo, za neke klijente su vrlo usredotočeni na kvalitetu, pojedinosti o prikazu hrane Showcase, vrlo oprezan trgovanje, viseći titan što je više moguće kako bi korisnicima od vrata do vrata isporuke. To je također najizravniji način trgovanja, tako da kupci na kvalitetu Hong Ti prepoznali način.

Prije isporuke, tvornica će još jednom provjeriti, Food Show Showcase obavijestiti kupca do vrata, provjeriti prihvatni ormar za prikaz, u pošiljci. Naravno, ako je i šteta koja nije uzrokovana ljudskim djelovanjem, dostupna je i naš servisna prodaja.


Drugo, u Foshanu, Guangzhou-u blizini kupaca, Food Show Showcase može zadovoljiti posebne automobile od vrata do vrata. Na taj je način prikladan samo za prilagodbu izlog i tvornica za proizvodnju izložbi, udaljenost nije daleko od odabrane situacije. Naravno, viseći titanij također će se temeljiti na broju izložaka za Showcase Food Showcase, besplatne instalacije od vrata do vrata.


Treće, logistika, domaći klijenti dobivaju izbor vitrina, a također je vjerojatnost oštećenja nešto veća od prethodnih dviju, ali i najčešće korištena u načinu prijevoza industrijskog dizajna.