Dom > Vijesti > Sadržaj

Tehnički sadržaj odjeće

Jul 11, 2017

Podizanje ogrtača za odjeću sada je više od jednostavne odjeće za odjeću, odjeće za odjeću i više nošenje ljudi da bi uljepšali naš balkon, ukrašavanje naše nove kućne funkcije, zbog tehničkog sadržaja nije visok, granična grana industrije nije visoka, posljednjih godina , Odjeća Rack svi brandovi sušionice Kao što je gljiva out, odjeća Rack pustiti nas u kupnju stalci za sušenje i na kraju provesti neko vrijeme.

1 izbora u izvrsnoj kvaliteti robne marke za odjeću. Odjeća Rack Ručica, remen komponente, žica, ova tri su fokus, ruka je ključ. U stvari, odjeća Rack suhe štapiće je gotovo bez loše. Trenutna kvaliteta najbolje ruke, dr., Super trajna, modela.

Instalirano 2 stalka za sušenje. Možemo se iznenaditi da je problem sušenja stalcima u stvari pola vremena zbog instalacije nije standardiziran. Instalacija specifikacije produljava vijek trajanja proizvoda. Naprotiv, brza instalacija, uzrokovat će loše korištenje, odjeća Rack uzrokuje održavanje. Trenutačna naknada za instalaciju iznosi oko 30 yuana, ako me pusti da odaberem, radije bih proveo 60 yuana, tako da je profesionalna točka odgovornosti za instaliranje ljudi. Instalacija je ključna veza! Imam duboko iskustvo. Širok, područje Buddha, Odjeća Rack snažno preporučuje dr. Dr., Instalacijsku razinu prve klase. Odjeća Rack Iako izgleda da naplaćuju samo 30 yuana.

A potom je istaknuto: standardizirana instalacija je vrlo važna, odaberite kvalificirano i odgovorno instalatersko osoblje. Škrinje za sušenje ruku lako se može zanemariti na detalje instalacije: instalirane sušilice, odjeća Rack obratite pažnju na ručku linije sve izlaz, ponovno čvrsto, to će vam pomoći glatko rukovanje i izbjegavanje linije za kartice. (Vještina: ručno izvucite žicu, pričvrstite ga i potresite), nemojte to podcjenjujati, Ručno odijelo ručni dio ima 30% greške uzrokovane linijom za kartice.

3. Prva napomena: prve suhe štapove dolje (ako se pronađe suha šipka ne pada, nemojte nastavljati tresti, odjeću za prtljagu možete pokušati objesiti odjeću za opterećenje), objesiti odjeću, ponoviti gore-dolje oko 20 puta, nakon trčanja , Glatko.

Uloga vješalice je objesiti odjeću. Odjeća Rack Je Kina je ranije popularan namještaj. U drevnim vremenima, vješalica je izrađena od drveta, odjeće za smeće, ali materijal ovogodišnje Wenzhou vješalice odavno se promijenio. Pogledajmo detalje nekoliko kategorija Wenzhou vješalica.

Prvi je drveni stalak, odjeća za stražu koja se proizvodi na suhoj vlažnosti od 18 ° C i sušena nakon završetka proizvodnje. Odjeća Rack Upotreba drveta za izradu odjeće u blizini prirodnog osjećaja toplog i elegantnog osjećaja općih troškova i samog materijala nije zagađen. No lakše je voditi lagano ispucati vješalice lagano vlažnim pljesnivim.

Drugi je plastična vješalica, Odjeća za ručak, koja je sada najnoviji i najpopularniji materijal. Kvaliteta vješalice izrađene od plastike je lako nositi, a obradu nije lako reći da je cijena nije visoka može proizvesti različite boje vješalice, odjeće stalak, ali u procesu proizvodnje i recikliranja je lako proizvesti onečišćenje Okoliš materijala Masa težine odjeće je ograničena, izvan dosega deformacije ili čak i slomljena. Treći za vješalicu, slatka moda također može zaštititi ramena nije deformiran, odjeća Rack je korištenje uskog raspona odjeće ne može koristiti malo velika, a stalci ne mogu biti prljavi nakon čišćenja. A u održavanju toliko vrsta vješalice na Wenzhou stalci za napraviti je jedan od najboljih mogućih kupiti može obećati da će imati nakon prodaje sušila stalci kako bi se osiguralo da kvalitetne proizvode i poboljšati jamstvo i održavanje sustava; Drugi produžiti stalak za sušenje Koristiti život kako bi se osiguralo redovito održavanje, Odjeća Rack kako bi se osiguralo da lift je vrlo glatka, trenje uvelike smanjen, s remen između stupnja trošenja znatno smanjen, može uvelike produžiti život sušenja stalak; Njegova četiri korištenja ulja su najbolji maziva, šivaći strojno ulje, nemojte koristiti hranu ulja ili čvrsti maslac.