Dom > Vijesti > Sadržaj

Odjeća Rack Show

Aug 01, 2017

Kuke vjeruju da je neophodno reći, svi znamo što je njihova upotreba Gotovo svako kućanstvo ima vješalicu, Odjeća Rack vješalica može se reći da svaka obitelj nije i nedostatak dijela. Ali danas proizvođači vješanja kažu da se ne koriste za suhu vješalicu za odjeću, ali trgovački centar je pokazivao vješalicu za odjeću.

U trgovačkom centru gotovo svi odjevni hlači prikazani su vješalicom. S vješalicom pokazati da odjeća ima određenu trodimenzionalnu, i neće zauzeti previše mjesta. I odjeća neće preklopiti, omogućujući korisnicima da vizualno osjećaju boju odjeće, dizajna, teksture i tako dalje. Odjeća Rack Hanger proizvođači vise strogo govoreći, bez obzira na dom ili trgovački centar, ali trgovački centar s kvalitetom vješalica mora biti bolji, odjeća Rack ili loša vješalica će utjecati na ljude na dobar pogled na osnovnu procjenu odjeće.

Proizvođači plastičnih vješalica proizvode sve vrste visokokvalitetnih plastičnih polica srednjeg dometa, Wenzhou police, hlače i rekvizite za prikaz i tako dalje. Imati prvoklasni dizajn i veliki broj modela, Odjeća Rack odijela, casual odjeća, ženska odjeća, kožne robe, odjeća Rack dječje odjeće, itd., Svaki ima odgovarajuće proizvode će biti pogodna za vas.

Prvo, prije svega izbjegavajte podne police za nošenje teže odjeće. Kada vješalica nosi težu odjeću, vjerojatno će se deformirati ili slomiti. Samu vješalicu nije visoka sposobnost, odjeća Rack može nositi samo težinu opće odjeće, ako je previše teška, odjeća Rack onda ne može podržati, Ručno odjeća je lako voditi do oštećenja vješalica, ona više ne može nastaviti koristiti , A ako je oštećena kada je odjeća obješena, odjeća Rack lako je ogrebotina odjeće, oštećenja odjeće, pa su posljedice ozbiljnije.

Drugo, pokušajte izbjeći habanje vješalice. Odjeća Rack Vješalica koža je općenito mekša, lako se nosi i kada se nosi, to će utjecati na vješalicu sjaja i lijepe, odjeće rack, ali i lako hrđu. A kad je istrošena ili čak hrđa, ako i dalje upotrebljavate odjeću na suho, lako je napraviti vješalicu na hrđavoj odjeći kako bi oštetila odjeću.

Treće, pokušajte izbjeći kontakt s vješalicom i vlagom. Budući da se sama vješalica susrela s vodom, vrlo je ranjiva na njegovu koroziju i omekšavanje, lako je ostaviti bakterije, odjeću za prtljagu, tako da vaše zdravlje pokušava izbjeći vješalicu i kontakt vlage. Obično koristite vješalicu za suhu odjeću, odjeću za prtljagu, ali također pokušati sušiti vodu, osim lako pokvariti vješalica sama, odjeća Rack ako previše vode, odjeća previše teška, ali također lako dovesti do deformacije i slomljena vješalica.

Nedavno je jedan od najpopularnijih prijatelja u upotrebi rotirajuće vješalice. Prema prodavačevom prodajnom osoblju, ovaj način pohrane je korištenje vješalice za obješenje odjeće, vješanje je trostruko veća od tradicionalnog ormara, čitav kabinet odjeće može se zakrenuti za 360 stupnjeva, pribor za odjeću je iznimno povoljan i viseća odjeća više je glatka rotacija, odjeća Rack donje rublje police, kravate zrakoplova, aktivnosti, odjeća Rack kao što je povucite koš i druge fine komponente, odjeća Rack, ali i bolje sortirati odjeću za rješavanje tradicionalnih ormar odjeću teško, vješanje odjeće teško naći odjeću i druga pitanja. Odjeća Rack Od mini do srednje, velike i druge različite specifikacije, može zadovoljiti različite duljine prostora. Bilo je to novi ormar ili preobrazba starog ormara, iznimno je lako instalirati.