Dom > Vijesti > Sadržaj

Odjeća Rack proces elektroliziranja

May 15, 2017

Mnogi ljudi jako vole upotrebljavati vješalice za odjeću za odjeću za odjeću, a zatim uvodimo mjere predostrožnosti kada je nosač vješalica:

Prije svega, u procesu odjeljka za odjeću Rack, kvaliteta vode je vrlo važna, najbolje je napraviti vješalice za čistu vodu, kvaliteta je najbolja. Drugo, prije premazivanja vješalice, mora se ukloniti prljavštinu vješalice, ako se loše rukuje, vješalica nakon elektroplata, površina odjeljka za odjeću nije glatka, ima sitne čestice i tako utječe na estetiku. Treće, proces Wenzhou svjetla za premazivanje vješalica Općenito ne može koristiti koncentriranu dušičnu kiselinu, utjecat će na stupanj lijepljenja premaza, ali i za smanjenje boravka u zraku u vremenu, da se vješalica ne bi dugo Vremenski kontakt, koji je sklon oksidaciji.

U domaćim brojnim stalcima marki sušenja, Odjeća Rack kako odabrati prikladnu za vašu robnu marku da se pridruži? Vrlo je važno za trgovce. Stalci za sušenje uvedeni su ispod tri točke za referencu:

Jedan, proizvođači sušenja za proizvodnju odjeće Rack kapaciteta kako? Pogledajte je li brand certifikacije standarda kvalitete sustava, kako bi se utvrdilo je li to uistinu učinjeno prema standardima kvalitete sustava za proizvodnju, kako bi pronašli prilike za komunikaciju s tvrtkom Clothing Rack razumijevanje, može razumjeti razinu upravljanja tvrtke branda. Posjetite proizvodnu radionicu, pogledajte ljestvicu proizvodnih linija, je li bolja od ostalih brandova vješalice? Provjerite je li prodavaonica uredno uredena? Kako je razina upravljanja skladištem? Ti čimbenici su sve što želite znati prije ulaska u brand vješalice.

Drugo, kako razumjeti operativnu sposobnost marke vješalice? Rad marka bi trebao imati zvuk mehanizam, da li glasnogovornik, bilo u CCTV ima oglase, pohraniti publicitet materijali su potpuni, na nacionalnim praznicima (na primjer, Nova godina, Proljetni festival, 51, 11), ne postoji Jedinstvene promidžbene aktivnosti planiranja na nacionalnoj razini? To može odražavati rad marke je savršen i zreo.

Treće, identifikacija autentičnosti marke sušenja Racks Certificate Awards. Glavna službena web stranica tvrtke Generalni odjel za odjeću ima mnoge nagrade za certifikat, kao što su: "Kina brand", "najpopularnija marka", "Certifikat upravljanja kvalitetom" i tako dalje. Ali autentičnost ovih nagrada za certifikat, za franšizu, mora jasno razumjeti, to je povezano s problemom poslovnog integriteta. Također može pretraživati u Baidu "stalci Top Ten brandova", pogledati na one stalci marke rangirani, također mogu shvatiti da su ti stalci marke, za franšize također igraju referentnu vrijednost.

Ako želite potopiti vješalicu za odjeću je vrlo jednostavna, zapravo, općenito sve dok mjehurić u vodenoj otopini može biti više od pola sata, to je u osnovi svatko može lako raditi ili može koristiti 84, ali Koncentracija će biti veća. Osim toga, ako je vješalica sve metal, može se staviti na vatru za pečenje ili parenje u lonac također može igrati ulogu dezinfekcije, ili se može izravno smjestiti na sunce za dugo vremena također ima dobar učinak dezinfekcije ,