Dom > Vijesti > Sadržaj

Odjeća Rack razvoj industrije

Aug 09, 2017

1. Ista specifikacija Hanger 10 za grupu, obje završavaju s debelim gumenim prstenom da ostanu fiksne, može biti pohranjena u odjelu za odjeću. Ako nema previše prostora, odjel za odjeću možete koristiti fiksni set vješalica koji će podupirati veliku odjeću, trebate iskoristiti vrijeme za podizanje jedne vješalice.

2. Možete ućivati noktom u kutu balkona, objesiti vješalicu, odjevni stalak i zatim objesiti druge vješalice na prvu vješalicu. I tako dalje, mogu objesiti višeslojne, da bi dobili više stalaka.

3. Pronađite veliki kvadratić kartonske kutije, dijagonalni položaj zalijepljen na komad papira, karton u dva trokuta. Pronađite dva komada kartona presavijena u tri prizmatična oblika, odjel za odjeću ili pronađite dvije boce mineralne vode, zalijepljene do sredine trokuta. Zatim stavite vješalicu u tri prizme ili bocu s mineralnom vodom. Ovaj stalak za pohranu je uredan i treba ga koristiti kada je dobro.

Stalci za sušenje jedan su od najkarakterističnijih proizvoda u Kini, Odjeća Rack koji su korišteni u antičko doba. Od 1995., kineski kontinentalni Tajvan počeo je uvoditi proizvode ručne izrade od nehrđajućeg čelika, što označava početak razvoja moderne kineske industrije sušenja.

Trenutačno su police za sušenje postali kućanski proizvodi, odjeća za ručnike podijeljena na električno, vanjsko (plutajuće), četiri vrste podnih obloga. Posljednjih godina, proizvodi za sušenje stalci su prošli kroz izmjene zemlje, stalci za sušenje više nisu samo ornament, odjeća, nego i funkcionalni proizvod. Trenutačno, "funkcija" sušara za stoku je općenito prepoznata od strane potrošača, formirao je "balkonski kućanski aparati industrije".

Elektronski sušilice zauzimaju koncept potrošnje ljudi do marki, visokokvalitetnih, jednostavnih razvojnih mogućnosti, bežičnog daljinskog upravljača proizvoda, integrirane rasvjete odjeće za odjeću, brzo sušenje, inteligentno sušenje, lagana sterilizacija, Bluetooth glazba, pročišćavanje zraka i druge funkcije u jedan, kako bi zadovoljio personalizirane potrebe potrošača, postat će trend budućeg razvoja

Podni nosači pokrivaju malu površinu, laganu za pomicanje i preklapanje, cijenu nije visoka, odjeću za nošenje i obično s drugim vrstama namještaja za sušenje.

Proizvodnja i uporaba sušilice su koncentrirane u Aziji, odjeću za prtljagu, gdje mnoge zemlje u Africi ne mogu priuštiti stalak za sušenje, dok najrazvijenije zemlje u Europi koriste sušače. Kao vodič za cijelu azijsku regiju, Kina ima ogromno tržište za razvoj odjeće.

Uz brzi razvoj kineskog tržišta nekretnina, nakit za uređenje domaćinstva stalno se nadograđuje. Stalak za sušenje je tipično predstavnik. Kineski komercijalni stambeni prodaje od više od 10 milijuna kompleta svake godine, uz rabljene kuće transakcija također ima gotovo desetke tisuća kompleta, odjeća Rack sušilice su budućnost svake obitelji mora biti konfiguriran.

Nakon godina razvoja, Kina je industrija sušilice stvorila određenu mjerilu, razvoj brže. Industrija ima određeni kapacitet od proizvođača oko više od 150, odjeća Rack proizvodnje prikupljen uglavnom u Guangdong, Jiang-hu-Zhejiang, Shandong, Henan i nekoliko regija.

Kina stalci prodaje vrijednost od 8 milijardi juana, od čega domaće tržište ljestvici od oko 5 milijardi juana. Statistike Udruge Kina Racks pokazuju da se sadašnja učestalost kineskih sušionica za oko 40%, Odjeća Rack budućeg razvoja ogromnog prostora, očekuje se do 2020. godine, veličina domaćeg tržišta će dosegnuti 30 milijardi juana.

Trenutačno, Kina je proizvodnja sušara proizvodnih poduzeća podijeljena u tri kluba. Prvi razgovor je dobra žena, bez obzira na marku, tehnologiju, prodavači kanala nazivaju se tržišnim liderom; drugi echelon obuhvaća emitiranje, nadu, devet pastirskih, orijentalnih, ljubavi fino, odjeće za stalak i tako dalje, tih poduzeća odmah nakon toga, bit će prvi ECHELON poduzeća kao razvojni cilj; treći razlog za tržište velikog broja malih i srednjih poduzeća, Odjeća Rack takva poduzeća iz konkurentnosti, riječ-od-usta, tehnologije, razmjera i druge aspekte poduzeća i prva dva echelon velike jaz.