Dom > Vijesti > Sadržaj

Odjeća Rack može postići

Jun 05, 2017

Odjeća Rack U suvremenom kućnom životu, električni sušilice nisu manje od životnih potreba, zamislite, nakon pranja odjeće, vješanja odjeće nakon električnih aparata za sušenje, a zatim stavite sušilice na uspon, to izgleda kao da nemamo Staviti odjeću objesiti na sušilice stalci.Ručni stalak Rack Podizni stalci Prema načinu prijenosa može se podijeliti na ručne i električne dvije vrste, kako procijeniti kvalitetu sušenja vješalica?

Kvaliteta električnih aparata za sušenje uglavnom gledaju u ručni uređaj, to je poput motora automobila, srca ljudskog tijela. Uređaj s ručnim zglobom je jezgra stalaka za sušenje, kvaliteta koja se izravno odnosi na funkciju stalaka za sušenje i životni vijek proizvoda.

Prvo, ručni uređaj:

1, patentirana konstrukcija protiv ručice u ručnom kretanju, maksimalni kapacitet opterećenja od običnih pokreta za ruke izravno povećava 1 puta, Odjeća Rack štedi rad 50%.

2, novi tip anti-kartice, patentirana tehnologija za odjeću Rack Ratchet Pawl, ručno pokretana život dvaput puta, učinkovito spriječava skidanje radnih čeličnih žica, mrtva kartica.

II. Štap za sušenje:

Korištenje aluminij-magnezij legure materijala, lijepog izgleda, nosivosti, uniformnog opterećenja do 180 kg, izdržljiviji.

III. TEST:

Industrijska prva lansiranja upotrebe nezadovoljstva, bezuvjetna predanost povrata, također je brand marki štićenika.

Četvrto, nakon prodaje:

Popravite kompenzaciju od 20 yuana, imate snagu da se usudite obećati.

Obratite pozornost na kupnju osam koraka za podizanje police za kupnju uvoda

Kupi stolovi za odjeću uglavnom gledaju na sedam mjesta: debljina štapića za sušenje, materijal štap za sušenje, površina štapića za sušenje, žičana užad, remen, ručni vijak za proširenje.

Pogledajte debljinu šahtova za sušenje: kolica za kupnju i dizanje nisu deblja, to je bolje, ali umjereno. Previše debela pola, tresući se previše teški, nije prikladan za podizanje. Pola do

Umjerena debljina, od 1,0 do 1,2 mm debljine prikladnija je.

Pogledajte materijal štap za sušenje: Trenutno su od nehrđajućeg čelika, legura aluminija-magnezija, legura silicija magnezij-titana, potrošači za razlikovanje materijala, treba obratiti pažnju na opis poslovanja

Informacije, izbor uglednih trgovaca, drugi je izravna sila dva kraja poluge, aluminijska legura će se često saviti, ne može se obnoviti, legura titana neće.

Pogledajte površinu štapa: površinska obrada štap za sušenje uglavnom uključuje poliranje, elektroplating tretman, tretman raspršivanjem i liječenje elektroforezom. Odjeća Rack Elektroforetska obrada tehnologija je najsloženija,

Površina štapa je vrlo svijetla i ocjena je najbolja. Poliranje je najjednostavnije, pripada niskotlačnim proizvodima, ova površina štapića izgleda vrlo svijetla, blizu primarne boje aluminijske slitine

, Ali bez površinskog oksidacijskog tretmana, dugo vremena, površina štapa će biti pocrnjela.

Pogledajte žičanu užetu: pogled na težinu, odjeća Rack dva vidjeti fleksibilnost. Što je deblji žičani konop, što je mekši, metoda identifikacije je presavijanje žičane užadi, pustiti i vidjeti je li moguće vratiti

,

Pogledajte kolotur: Kotač ima uobičajene metale, čak i željezo, bakar, a upotreba čistih bakrenih kompozitnih remenica ima bolju kvalitetu.

Pogledajte uređaj s ručicom: Ručno sušilo je ključna komponenta, vrlo kritična, kupnja bi trebala biti izravno okretati ručno, provjerite je li glatka, odjeću za omatanje zvuk neće biti previše

Veliki.

Vidi vijke za proširenje: potrošači često ignoriraju vijke za proširenje, što zapravo određuje je li proizvod dobro postavljen, instalacija je čvrsta.