Dom > Vijesti > Sadržaj

Odjeća Rack Prednost

Jul 24, 2017

Suvremeni stil života, stvaranje sušilice sve više i više popularan, Odjeća Rack iako vrsta sušila stalci su vrlo mnogo, ali njegova učinkovitost marke. Internet stalak za odjeću može se vidjeti svugdje deset marki, odjeće za stalak, ali za brand vješalica, teško je usporediti, nakon svega, stalci od razvoja brand vješalica više prednosti.

1. Industrija odjeće za odjeću može izgraditi vlastite trgovine, odjeću za smeće, ali industrija vješalice barem deset godina gotovo da neće biti trgovina vješalica. Sušionice su u osnovi nekoliko stotina dolara, tisuću juana, dvije tisuće dolara su normalne, ali vješalica to? Vješalica nekoliko centa, skupe nekoliko dolara, Odjeća za ručicu iz koje je lako vidjeti razliku između dvije zarade. Ako gradite trgovinu vješalica, Odjeća Rack mjesec dana dobit neće biti dovoljno pohraniti najam, komunalije.

2. Razlozi za koncept potrošnje. Škrinje za sušenje može se koristiti kao vrsta namještaja, s gledišta potrošačke kupovine, sve dok im omiljeni ili jaki, visoka cijena za odjeću Rack nije bitna, a moderni vrhunski ukrasi zasigurno će koristiti visoko kvalitetne police za marke , Ali za vješalicu, većina ljudi neće za malu vješalicu potrošiti energiju, neki potrošači misle da se police mogu koristiti na liniji, odjeću za odjeću nema potrebe za prevelikom kupnjom, nema potrebe za kupnjom vrećice marke, to koncept zauzeo Više od 70% tržišta potrošača.

3. S gledišta poslije-prodajne usluge, odjeća Rack brand stalci, ako postoji problem, možete popraviti, u osnovi snosi troškove održavanja. Međutim, brand nije ista vješalica, ako je vješalica problema, to nije popravak, te je u osnovi izravna zamjena. Nije teško vidjeti odavde, odjeća Rack sušilice stalak i vješalice različite, tako da neke od razlika u aftermarket.

Hanger u našoj zemlji ima dugu povijest, može se pratiti natrag do dinastije Zhou, Odjeća Rack, ali onda vješalica je vrsta namještaja, Odjeća Rack iz volumena i težine moderne vješalice nekoliko puta ili čak nekoliko puta. To znači da je drevna vješalica i moderna vješalica različita, odjeća Rack drevni vješalica je više povijesni. Općenito, vješalica je kulturno i kulturno ozračje.

Kina je vješalica izum je odraz napretka života, Odjeća Rack za postavljanje odjeće pridaje veliku važnost posebno s vješanje odjeće police na mjesto. Kineski razvoj vješalice prošao je kroz nekoliko vrlo važnih povijesnih pozornica, Odjeća Rack iz police dinastije Zhou, proljeće i jesen drva, dinastije Song, drvene skele, dinastije Ming dinastije odrezane stubice do dinastije Qing prema policama, doživio dugu evoluciju, Nastavite kretati naprijed.