Dom > Vijesti > Sadržaj

Akrilni prikaz Kakve prednosti

May 10, 2017

Uz akrilski stalak za prikaz više i više omiljenih ljudi, akrilski zaslon, a sada akrilski stalak za prikazivanje, više su različite vrste proizvoda, kao što su izložba kozmetike, izložba nakita, izložba stakala, elektronska izložba, izložba duhana i alkohola itd. Dakle, što je prednost akrilnog izloga?
1, glavni materijal akrilnog okvira za prikaz je akril, u dizajnu možemo biti uključeni u izložbenu kulturu, tako da uporaba procesa ima ne samo dobar učinak prikaza, akrilni zaslon je jednostavan za čišćenje, a također poboljšava cjelokupni Slika poduzeća, od uloge publiciteta.
2, zbog estetike akrilnog prikaza, akrilnog zaslona i može biti dobar proizvod za poboljšanje ocjene. Razumna upotreba akrilnog zaslona, ne samo da pokaže izgled proizvoda, nego odražava i izvrsnu kvalitetu proizvoda, tako da kupci ne vole vizualne efekte, a time poboljšavaju kvalitetu proizvoda i unapređuju prodaju proizvoda.
3, iako akril ima staklastu prozirnost, ali njegova težina je samo polovica običnog stakla, rukovanje ili kretanje je vrlo povoljno.
4, kroz profesionalni dizajn akrilnog zaslona može biti u skladu s korporacijskom kulturnom konotacijom, učinkovitijim prikazom slike marke proizvoda. Akrilni prikaz Budući da se izložba temelji na dizajnu proizvoda, možete bolje istaknuti značajke i karakteristike proizvoda. Dodatno, možete prikazivati i proizvode klasificirane za prikazivanje, tako da potrošači mogu brzo pregledavati proces, jednostavni za kupnju.
Proizvodi od akrilnog (pleksiglasa) kao novog nosača reklamnih slika, zbog visoke transparentnosti, plastičnosti, dajući jedinstven vizualni senzorni učinak, naširoko se koriste u terminalnim promocijama, darovima, darovima i tako dalje. Shenzhen days glazbe zaslon opskrbljuje Co, Ltd sa svojim vlastitim plijesni opreme i dizajn i obrada iskustvo, proizvodnja stakla proizvodi koriste se u prikazu proizvoda, oglašavanje zaslon,
Akril prikaz procesa proizvodnje:
Metoda lijepljenja:
Prvo, akrilni stalak za izlaganje izrezati se u određeni oblik, zalijepiti na napravljenu ravninu. Bilo da se radi o rezanju ili lijevanju ima veće tehničke uvjete. Ovo je prvi.
Hot pressing:
Druga je potreba za prvim dizajnom prema dizajnu kalupa za vruće žigosanje, višenamjensko drvo, ulje i plastično kalupljenje, a zatim baciti olovo, gipsani materijal za plijesni yin i yang. Nakon što se akrilna ploča zagrije, vruće je pritisnuta u kalupu. Kako proizvod ovisi o veličini plijesni je dobro ili loše, dobra kalup izbačen iz punog proizvoda, glatke krivulje, trodimenzionalni osjećaj karakteristika reljefnog efekta.
Vrući pirjati:
Treća vrsta akrilnog zaslona za grijanje, izravno ručno brzo gnijezdo, gnječenje kalupljenja. Ova metoda zahtijeva iskustvo stopala, djelovanje starog učitelja da se dovrši. Iz stroja za oblikovanje, izrađen rukom, proizvod je relativno jednostavan i grub, a više za prikaz ornamenti na polici proizvodnje.
Mozaikova metoda:
Posljednji se temelji na dizajnu, uporaba laserskog stroja za rezanje bit će različite boje pločastog akrilnog okvira za izrezivanje u željenu geometriju, u podu mozaične šavove. Ova metoda je jednostavna za transport, kupci mogu samostalno sastavljati.