Dom > Vijesti > Sadržaj

Vizualni efekti akrilnog prikaza su vrlo atraktivni

May 10, 2017

Akrilni stalak s personaliziranim običajima, bogatim bojama, kristalno prozirnim i nježnim i besprijekornim materijalom može igrati vrlo dobar vizualni efekt. To je vizualni efekt vrlo atraktivan, možete učiniti naš promotivni prikaz više glatko, transparentno i šareno s dobrim akrilnim prikazom robe, ali i dobrom imidžom robne marke.
Zaslon s jedinstvenim izgledom i logotipom robne marke također je dobra kultura marke tvrtke za promidžbu, proširila vidljivost. Može li ljude učiniti vrlo dobrim za razlikovanje vlastite robne marke, akrilni prikaz ovo je vrlo važno za marketing. Samo jasno prepoznavanje robne marke, akrilni zaslon, kako bi imao veću lojalnost korisnika i ljepljivost.
Koje su kategorije akrilnog prikaza:
1, akrilni kozmetički stalak, kozmetičke trgovine, trgovački centri za prikaz i prikaz kozmetike;
2, akrilni nakit za prikazivanje, nakit od akrilika, zlatni dućan za prikaz i prikaz nakita;
3, akrilni stalak za gledanje sata, gledati trgovine, trgovačke centre za prikaz i prikaz satova;
4, akrilni zaslon za mobilni telefon, mobilni telefon za prikaz i prikaz mobitela;
5, akrilni alkohol i duhanski stol za prikazivanje i prodaju cigaretnih pića.
Gornji stalak za prikaz je samo nekoliko vrsta akrilnog zaslona, naravno, vrsta akrilnog stalka za prikaz je daleko više od toga, koliko vrsta proizvoda s brojem podudarnih akrilnih okvira za prikaz kako bi mogli dalje kupiti Na kvalitetu proizvoda za prikaz, prije svega, možete dodirnuti akrilni zaslon kroz osjećaj, možete koristiti taj smisao da biste odredili kvalitetu početne situacije. Dobra akrilna površina okvira zaokretna i glatka, dobro se osjećati i neće imati pojavu ogrebotina otiska prsta.
Drugo, u kupnji je potreba da se obratite pozornost na akril prikaz proziran, jer puno malih tvornica kako bi se povećala dobit u odabiru će koristiti reciklirane materijale, ovaj reciklirani materijal će biti od pljesniv, žuti fenomen Od izgleda Lako je vidjeti, a tekstura je također vrlo krhka, dobar akril je vrlo jak prijenos svjetlosti, uporaba sirovina također mora biti ekološki prihvatljiva i ne zagađuje kvalitetne sirovine. Za proizvod u smislu uglavnom od izgleda razlikovati.
Konačno, treba uzeti u obzir stabilnost i težinu akrilnog zaslona, dobar akrilni stalak za prikazivanje će se staviti u standardni raspon proizvoljnih stavki neće se pojaviti distorzijski znak distorzije problem, a zaslon stoje prema uniformnosti ploče i debljine Su dosljedni, mogu sudjelovati u standardnoj debljini polica za prikaz akrila za usporedbu. I dobra akrilna boja polica za prikaz je također vrlo ujednačena, cijela je jako dobra!