Dom > Vijesti > Sadržaj

Postupak proizvodnje akrilnog zaslona

Jun 05, 2017

Akril se gotovo uvijek pojavljuje u svakom aspektu života i može proizvesti gotovo svaki proizvod u životu. U procesu proizvodnje akrilnog okvira, akrilni prikaz materijala može biti sitotisak, lasersko graviranje, poliranje plamena, tiskanje ploča, blister toplinskog savijanja i tako dalje, te karakteristike kroz opće tradicionalno industrijsko injekcijsko prešanje vrlo je teško postići. Zbog žilavosti ploče i stupnja otpornosti na kiseline u usporedbi s pločom izdržljivosti i novim laminatima za kućne ljubimce, akrilni zaslon u suprotnosti je vrlo lako lomiti i ispucati, kao što je učinak i hladno savijanje. Zato bi trebali biti upoznati s njegovim značajkama atributa kako bi se olakšalo korištenje. Akrilni stalak za razne proizvode donio je izvrsnu vrijednost prikaza, što je sve više poduzeća u različitim područjima primjene. U životu je posvuda slika akrilnog okvira zaslona, ali njezin opseg obuhvaća kozmetički prikaz, zaslon za nakit, akril Prikaz digitalnog prikaza proizvoda, prikaz slušalica, vrhunski prikaz klase vina, vrhunski prikaz zaslona i tako dalje , Dakle akrilni stalak za prikaz u odabiru načela koje bismo trebali zapamtiti?


Najvažnija stvar je izbor materijala, samo odabrati pravo, uzeti u obzir sljedeći izbor. Na sadašnjem tržištu, proizvodnja prezentacijskih materijala uglavnom uključuje akrilnu ploču, drvo za okoliš, posebnu vatrogasnu ploču, kristalnu ploču i tako dalje. I usporedite ih, akrilni zaslon će se naći u tim materijalima su naširoko koristi u akril odbora, ekoloških drva.


2. Integrirati vizualni sustav korporativne kulture. Izbor i kultura poduzetništva Vizija sustav objedinjuje boju, uzrokuje da akrilni prikazni okvir bude u stanju učinkovito djelovati s oblicima kulture poduzeća, objedinjuje sustav Enterprise Vision.


3. Struktura okvira zaslona, prema potrebama kupaca za oblikovanjem oblika za odabir. Da biste znali izbor više u skladu s dizajnom ploče, akrilni zaslon može učinkovito spasiti ploču, kako bi se izbjeglo neukusan otpad, bez obzira na to je li za okoliš ili za goste odgovoran korporativni ponašanje.

Da biste mogli dodatno nabaviti visoko kvalitetne proizvode za prikaz, prvo možete dodirnuti okvir za prikaz akrilne ploče, pomoću tog smisla možete odrediti kvalitetu preliminarne situacije. Dobra površina akrilnog okvira okvira glatkog kruga, dobro se osjećati i neće imati fenomen otiskivanja otisaka prstiju.

Drugo, u kupnji je potrebno obratiti pažnju na transparentnost akrilnog okvira za prikaz, jer puno malih tvornica kako bi se povećala dobit u odabiru materijala koristit će reciklirane materijale, ova vrsta recikliranja materijala od ploče će biti pljesniva , Fenomen žutosti iz izgleda je vrlo lako vidjeti, a tekstura je vrlo oštra, dobar akril je vrlo jak prolaz svjetlosti, akril Prikaz korištenja sirovina također mora biti ekološki prihvatljiva sirovina bez zagađenja. Za proizvod je uglavnom od izgleda razlikovati.

Konačno, treba razmotriti stabilnost polja i kapacitet akrilne ploče, dobar akrilni prikaz će biti u standardnom rasponu proizvoljnog postavljanja predmeta neće se pojaviti iskrivljenog distorzijskog problema, a istovremeno okvira zaslona rabljena uniformnost ploče i debljina su konzistentni, mogu Sudjelovati u standardnoj usporedbi debljine okvira akrilskih okvira. I dobra akrilna boja okvira za prikaz je također vrlo jedinstven, integritet vrlo dobar!