Dom > Vijesti > Sadržaj

Dobra kvaliteta akrilnog prikaza

Jul 01, 2017

Akrilni prikaz Ručno ili polu-mehaničko brušenje na glavni remen ili brusni papir, upotreba abrazivnog remena ili brusnog brusnog papira, zbog relativno mekog, dobrog tipa paste, dodirna ploha za brušenje na akrilnom zaslonu je veća, manje topline, toplina je dobra, ne samo Visoka učinkovitost proizvodnje, kvaliteta mljevenja je dobra, pogodna za mljevenje površine složenih oblika. Grubo mljevenje kada se koristi velika veličina zrna abrazivna, Akril Zaslon fino brušenje kada je korištenje male veličine čestica abrazivne. Akrilni zaslon Napominjemo da se hlađenje mora provesti tijekom mljevenja, obično s vodom kao rashladnim sredstvom.

Kada je okvir akrilnog okvira ručno poliran, treba ga pričvrstiti na poliranu površinu tlakom od oko 5 do 10 N s finom vunom ili umočenom pamučnom kuglicom s poliranim voskom, ravnomjerno linearno duž duljine procesa na Brzina od 100 do 120 r / min, akrilni prikaz obično 1 ~ 2 mm u sekundi naprijed. Budite pažljivi da se ne usredotočite previše na dio poliranja, kako biste izbjegli nastanak lokalnog trenja pregrijavanja i depresije obrade. Također imajte na umu da površina za poliranje poliranog voska ne smije biti previše suha, treba obratiti pozornost na hranjenje podmazivanja.

Poliranje voska za akril poliranje, akrilni zasloni poliranje proces postati jedan od ključnih procesa materijala. Polirani vosak ima prednosti visoke brzine poliranja, visoke završne obrade i dugog vijeka trajanja, a može promijeniti kvalitetu poliranja i radno okruženje. Na primjer, poliranje s akrilnim zaslonom s rijetkim voskom za poliranje zemlje, minutu za dovršetak radnog opterećenja, kao što je uporaba voska za poliranje željeznog oksida, trajat će 30 do 60 minuta. Rijetki vosak za poliranje zemlje zbog svoje jedinstvene kemijske i mehaničke uloge načela djelotvornosti poliranja, akrilnog prikaza kao akrilnog okvira zaslona za poliranje procesnih materijala po izboru.

Najveća razlika između poliranja i brušenja je da se poliranje ne mijenja točnost dimenzija izratka, već samo uklanja fine linije i mrlje iz okvira akrilnog zaslona. Akrilni zaslon poboljšava površinsku obradu, smanjuje izmaglice sve dok ne dobije zrcalni Sjajna, akrilna ploča Dodajte polirani vosak između obrađenih površina.

Značajke akrilnih rekvizita

1, visok stupanj transparentnosti: pleksiglas je najljepši polimerni prozirni materijal, brzina prijenosa svjetlosti 92% veća od staklene transmisije.

2, visoka mehanička čvrstoća: relativna molekularna masa pleksiglasa od oko 200 milijuna je dugačak lanac polimernih spojeva, a formiranje molekularnog lanca je vrlo mekano, akrilni prikaz tako da je čvrstoća pleksiglasa relativno visoka, anti-vlačna i otpornost na udar 7-18 puta veći od običnog stakla.

3, lagana: gustoća pleksiglasa 1,18kg / dm3, iste veličine materijala, njegova težina je samo polovica običnog stakla, metalni aluminij (lagani metal) 43%.

4, jednostavna obrada: pleksiglas ne samo da može koristiti rezanje, bušenje bušotina i može koristiti aceton, kloroform i druge veze u različitim oblicima opreme, akrilnim prikazom, ali i metodom puhanja, ubrizgavanja, ekstruzije i druge metode kalupljenja plastike Obrađeno u veliki poklopac kokpita u zrakoplovu, mali za proteze i zubnu njegu i druge proizvode.