Dom > Vijesti > Sadržaj

Dobra kvaliteta akrilnog prikaza

Jul 11, 2017

Ručno ili polu-mehaničko brušenje na glavni remen ili šmirgl papir, Akril Prikaz upotrebe abrazivnog remena ili brušenja mrvica, zbog relativno mekog, akrilnog prikaza dobar tip paste, brušenje kontakt površina je veća, manje topline, toplina je dobra, ne samo Visoka proizvodna učinkovitost, akrilni prikaz Kvaliteta mljevenja je dobra, akrilna ploča i pogodna za mljevenje površine složenih obloga. Grubo mljevenje kada se upotrebljava abrazivna velika veličina zrna, fino mljevenje pri upotrebi sitne čestice abraziva. Imajte na umu da se hlađenje mora provesti tijekom brušenja, akrilni zaslon obično s vodom kao rashladnim sredstvom.

Kada je okvir akrilnog okvira ručno poliran, na akrilnom zaslonu treba ga pričvrstiti na poliranu površinu tlakom od oko 5 do 10 N s finom vunom ili umočenom pamučnom kuglicom s poliranim voskom, ravnomjerno linearno duž duljine procesa Brzinom od 100 do 120 r / min, obično 1 2 mm u sekundi naprijed. Budite pažljivi da se ne usredotočite previše na dio poliranja, kako biste izbjegli nastanak lokalnog trenja pregrijavanja i depresije obrade. Također imajte na umu da površina za poliranje poliranog voska ne smije biti previše suha, treba obratiti pozornost na hranjenje podmazivanja.

Vosak za poliranje za akril poliranje, poliranje procesa postati jedan od ključnih procesnih materijala. Polirani vosak ima prednosti visoke brzine poliranja, visokog trajanja akrilnog zaslona i dugog vijeka trajanja, a može promijeniti kvalitetu poliranja i radno okruženje. Na primjer, poliranje s akrilnim zaslonom s rijetkim voskom za poliranje zemlje, minutu za dovršetak radnog opterećenja, kao što je uporaba voska za poliranje željeznog oksida, trajat će 30 do 60 minuta. Varo od rijetkih vlakana za poliranje zbog svoje jedinstvene kemijske i mehaničke uloge načela djelotvornosti poliranja, kao što su akrilni okviri za prikaz poliranja procesnih materijala koji su odabrani.

Najveća razlika između poliranja i brušenja je da poliranje ne mijenja dimenzijsku točnost obratka, već samo uklanja fine linije i mrlje s akrilnog okvira zaslona, poboljšava površinsku obradu, smanjuje izmaglice sve dok ne dobije reflektirajući sjaj, Dodajte polirani vosak između obrađenih površina.

Akrilni proizvodi imaju izvrsne performanse, u trgovačkom centru možemo vidjeti razne lijepe kozmetičke pultove, mobilne vitrine i staviti sve vrste polica za zakuske, kutije za hranu i sl., Akrilski zaslon naći ćete akrilni lik U glavnim trgovačkim centrima Ili trgovinama, možemo vidjeti da akrilni proizvodi igraju veliku ulogu, posebno u kozmetici, akrilni rekviziti su neophodni. Akrilni prikaz Dakle, što je to posebno i korisno?

1, visok stupanj transparentnosti: pleksiglas je najljepši polimerni prozirni materijal, brzina prijenosa svjetlosti 92% veća od staklene transmisije.

2, visoka mehanička čvrstoća: relativna molekularna masa pleksiglasa od oko 200 milijuna, Akrilni prikaz je dugačak lanac polimernih spojeva, akrilni prikaz i formiranje molekularnog lanca je vrlo mekano pa je čvrstoća pleksiglasa relativno visoka, nepropusna i Otpornost na udar 7-18 puta veća od običnog stakla.

3, lagana: gustoća pleksiglasa od 1,18kg / dm3, akril Prikazuju se iste veličine materijala, težina je samo polovica običnog stakla, metalni aluminij (lagani metal) 43%.

4, jednostavna obrada: pleksiglas ne samo da može koristiti rezanje, bušenje bušotina i može koristiti aceton, kloroform i druge veze u različitim oblicima opreme, akrilnim prikazom, ali i metodom puhanja, ubrizgavanja, ekstruzije i druge metode kalupljenja plastike Obrađeno u veliki poklopac kokpita u zrakoplovu, mali za proteze i zubnu njegu i druge proizvode.