Dom > o nama

Zhelf Manufacturing Co Ltd (Zhelf) je jedan od profesionalnih trgovina dolikuje proizvođača trgovine pokazuje. Sa više od desetljeća dugo iskustvo rada s globalno vodećim svjetskih brandova, zalagat ćemo se ponuditi cjelovita rješenja za naše customersand #39; treba i razvoj novih proizvoda u susret izaziva tržišta za
Akril prikaza, prikaz brojila, prikaz stalci, prikaz vitrine, prikazati tablicama andamp; ogledala, gondola police andamp; polica pribora, prikaz kuke i shopping kolica andamp; kolica itd.
Sve od tih prikaza proizvoda može se koristiti u odjeća/odjeća priče, cipele trgovina trgovina, kiosk dućan, bilo koje vrste u trgovini, butik trgovine, supermarket itd.
SGS, ISO9000, i također možete prihvatiti 3rd party inspekcije
Automatsko rezanje, CNC usmjerivač, tornjić udarac stroj, laserski stroj za rezanje, Auto rub bander, cijev i list savijanje stroj, multi-osi bušilica, Mig i Tig zavarivanja, zavarivanje, za zavariti ograde, itd.
će se 95% proizvoda izvozi diljem svijeta, posebno Australija, UK, sad, Francuska. I svaki klijent davala visoko ocijenjeno na naše proizvode i usluge, a također bi željeli ponoviti naređenje s nama.
Naši proizvodi su 100% kupaca-napravio, tako da svaki red će biti proizvedena nakon svaki detalj s klijentima. Nakon isporuke, mi ćemo pratiti robu za klijente također i dobili brzu povratnu informaciju od njih koje se odnose na njihove proizvode.